Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Nestemäinen kangastapetti: Oriental Coat

Oriental Coat -tapetti on japanilaisen Fujiwara Chemical Co. Ltd:n valmistama nestemäinen kangastapetti. Nestemäisellä kangastapetilla on pitkät juuret Japanissa, jossa sitä on valmistettu jo 350 vuoden ajan. Nestemäinen kangastapetti on vesipohjainen ekologinen, se valmistetaan kangastehtaiden hukkakankaasta. Tuote tasapainottaa huonetilan kosteutta ja eristää hyvin ääntä. Tuote on kaikenlisäksi biologisesti hajoava, myrkytön ja hajuton. Nyt nestemäinen kangastapetti on myös sinun ulottuvillasi, sillä toimitamme sitä verkkokaupastamme kaikkialle Suomeen!

Yksi pussillinen riittää 2,5 - 3 neliömetrin tapetoimiseen

Pussillisella Oriental Coatia tapetoit 2,5 - 3 neliömetriä. Kuidun vahvuus, pinnoitettava kohde ja oma käsialasi ratkaisevat menekit, mutta laskennallisesti kannattaa käyttää sääntöä riittoisuus 2,5 neliömetriä. Kattavan varastomme ansiosta nestemäisen kangastapetin toimitusaika on vain muutama arkipäivä tilauksestasi. Sinulla on oikeus palauttaa ehjät, avaamattomat tuotteet 14 vuorokauden sisällä tavaran toimituksesta.

Lue nestemäisen kangastapetin käyttöohjeet täältä.


Rakennustietosäätiö RTS:n luokitustyöryhmä on hyväksynyt nestemäisen kangastapetti Oriental Coatin Rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1.

Tyytyväinen asiakas kertoo: "Halusin olohuoneeseeni vähän ”blingblingiä”, ja valitsin sinne vaalean nestemäisen kangastapetin. Tapetti säihkyy kuin tähtitaivas - varsinkin illalla kun vain telkkari on päällä."


Huom! Jos etsit tapetteja joissa ei ole kimalteita, käytä tuotehaussa hakusanaa: Ei kimalteita.

Tuotteita yhteensä 16 kpl
Grunt.jpg&width=280&height=500

Grunt , PolDecor tapettiprimeri 1L

Primeri/tapetin pohjustusmaali nestemäiselle kangastapetille. Sisältää "hiekkaa" ja tekee tapetille hyvän tartuntapinnan.
Varaa yksi purkki kahta tapettipussia kohden. (menekki 6-7m2).
Suositellaan levitystä kahteen kertaan.
Tämä tuote suositellaan tilattavaksi aina tapetin yhteydessä, helpottaa työstöä..
Hinta: 15.90 €
kova_tapettiliippi.jpg&width=280&height=500

Kova tapettiliippi

Schwanin edullinen ja kevyt muoviliippi, joka soveltuu erinomaisesti nestemäisen kangastapetin (varsinkin paksumpien kuitujen) levittämiseen.
Hinta: 9.50 €
ohut_tapettiliippi.jpg&width=280&height=500

Schwan muoviliippi

Schwanin kevyt ja ohut, hieman joustava muovilasta, joka soveltuu erinomaisesti ohutkuituisen nestemäisen kangastapetin levittämiseen. Lasta on läpinäkyvä.
Hinta: 21.00 €
TopBonn.jpg&width=280&height=500

Top Bonn -suojalakka

TOP BONN, seinätapetin suojalakka
Suositellaan kahta kerrosta: 1. kerros telalla tai pensselillä (voidaan myös ruiskuttaa) ohentamattomana 2. kerros ensimmäisen kuivuttua ohentamattomana
Menekki: Yhteen kertaan levitettynä 3 m2/kg Kahteen kertaan levitettynä 1,8 m2/kg 
- sekoita hyvin ennen käyttöä..
Hinta: 14.00 €
kana_tuotekuva.jpg&width=280&height=500

Kana No.758

MAAHANTUOJALTA Nestemäinen kangstapetti: Oriental Coat, Kana No.758
Tyylikäs ja hillitty! Hopealastuja valkoisella pohjalla. Valon tai auringon osuessa pintaan pääsee tämä tapetti oikeuksiinsa.
Hinta: 80.00 €
kanmuri_tuotekuva.jpg&width=280&height=500

Kanmuri No.3

SUORAAN MAAHANTUOJALTA Nestemäinen kangastapetti: Oriental Coat, Kanmuri No.3
Valkoisella pohjalla mustia, kultaisia ja hopeisia hileitä. Rouheinen, kivimäinen pinta. Syttyy valon osuessa loistamaan upeasti, aivan ihastuttava tapetti. SUOSIO YLLÄTTI, TUOTE TÄLLÄ HETKELLÄ LOPPU VERKKOKAUPASTA - SAATAVILLA..
Hinta: 80.00 €
Kanmuri46.jpeg&width=280&height=500

Kanmuri No. 46

SUORAAN MAAHANTUOJALTA Nestemäinen kangastapetti: Oriental Coat, Kanmuri No. 46
Puhtaan valkoinen tapetti, jossa mukana paksua kuitua sekä ohuita lastuja. Lopputulos antaa upean rustiikkisen laastiseinän vaikutelman. 
Huomaathan, että ohuet valkoiset luonnonkuitupinnoitteet vaativat pohjamaalauksen..
Hinta: 80.00 €
karin_1.jpg&width=280&height=500

Karin No.1

Nestemäinen kangastapetti: Oriental Coat, Karin No.1
Harmahtavalla pohjalla mustaa ja hopeahiekkaa. Rouheinen, kivimäinen pinta joka hehkuu valossa. 
Hinta: 80.00 €
siltex_varikoodit.jpg&width=280&height=500

Siltex - lisäsävyt

Maahantuojalta: Oriental Coat Siltex  Oriental Coatin klassikko: Siltex, jossa värisävyjä on lukemattomia. Tuotteen pinta on eläväinen ja siinä on selviä kuituja, jotka antavat pehmoisen vaikutelman. Pinta on silkinomainen.  Tämän tuotteen riittoisuus on noin 3 m2 / pussi.  Tuotteet ovat 3:n saman..
Hinta: 80.00 €
Vaihtoehdot
siltex_161.jpg&width=280&height=500

Siltex 160-sarja

Nestemäinen kangastapetti: Oriental Coat, Siltex 160-sarja Tuotteen pinta on eläväinen ja siinä on selviä kuituja, jotka antavat pehmoisen vaikutelman. Pinta on silkinomainen.  Vaalea, ruskeaan taittava roosa. Ei kimalteita.  Tämän tuotteen riittoisuus on noin 3 m2 / pussi. 
Huom. Tapettipussin..
Hinta: 80.00 €
Vaihtoehdot
siltex_46.jpg&width=280&height=500

Siltex No.46 valkoinen

Suoraan maahantuojalta nestemäinen kangastapetti: Oriental Coat, Siltex No.46 Oriental Coatin klassikko, Siltex. Ei kimalteita. Luonnonvalkoinen. Pehmeä, silkkimäinen pinta.
Tämän tuotteen riittoisuus on noin 3 m2 / pussi. 
Hinta: 80.00 €
siltex_81.jpg&width=280&height=500

Siltex 80-sarja

Nestemäinen kangastapetti: Oriental Coat, Siltex 80 sarja
Erittäin tyylikäs ja näyttävä harmaa sarja, joka sopii upeasti suomalaiseen tyyliin ja sisustukseen. Ei kimalteita. Pehmeä, silkkimäinen pinta.  Tämän tuotteen riittoisuus on noin 3 m2 / pussi.  Huom. Tapettipussin mukana toimitetaan väriaine..
Hinta: 80.00 €
Vaihtoehdot
walltex_63_tuotekuva.jpg&width=280&height=500

Wall Tex No.63

Nestemäinen kangastapetti: Oriental Coat, Wall Tex No.63

Kaunis beesin, ruskean ja valkoisen sekoitus. Ei kimalteita.
Hinta: 40.00 €80.00 €
waltex.jpg&width=280&height=500

Wall Tex No.94

Nestemäinen kangastapetti: Oriental Coat, Wall Tex No.94
Oriental Coatin upea klassikko, Wall Tex No.94 Tähtitaivas tai linnunrata. Musta pohja, jossa hopea lankoja ja hopea hilettä - todella vahva, tumma tapetti, johon hopeiset kuidut kuitenkin luovat uskomattoman kauniin valon. Wall Tex No.94s on..
Hinta: 80.00 €
you_7_uusi_tuotekuva.jpg&width=280&height=500

You No.7

Nestemäinen kangastapetti: Oriental Coat, You No.7
Kaunis sekoitus valkoista, kultaa ja hopeaa, erittäin aurinkoinen ja valoisa kuosi. Keskipaksu kuitu. Valkoinen pohja, jossa isoja kulta ja hopea lastuja.  SUOSIO YLLÄTTI, TUOTE TÄLLÄ HETKELLÄ LOPPU VERKKOKAUPASTAMME - SAATAVILLA JÄLLEEN TOUKOKUUSSA..
Hinta: 80.00 €
lumi_1.jpg&width=280&height=500

Lumi

Suoraan maahantuojalta: Nestemäinen kangastapetti: Oriental Coat, Lumi 1 Tämä upea tapetti on kehitetty yhteistyössä Suomen Betonileimasimen ja valmistavan tehtaan Fujiwara Chemicalin kanssa - eli juuri suomalaiseen makuun! Pinta kuin kaunis, puhdas puuterilumi. Valkoinen pohja, jossa eri paksuisia..
Hinta: 80.00 €