Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Oriental Coat -tapetit

Oriental Coat -tapetit ovat japanilaisen Fujiwara Chemical Co. Ltd tehtaan valmistamia laadukkaita erikoistapetteja. Tehdas on japanilaisittain tyypillisesti erittäin tarkka laadustaan ja esimerkiksi jokainen erä valmistetaan vasta tilauksesta.


Nestemäinen kangastapetti


Nestemäisellä kangastapetilla on pitkät juuret Japanissa, jossa sitä on valmistettu jo 350 vuoden ajan. Tuote tasapainottaa huonetilan kosteutta ja eristää hyvin ääntä. Tuote on lisäksi biologisesti hajoava, myrkytön ja hajuton.

Kattavan varastomme ansiosta nestemäisen kangastapetin toimitusaika on vain muutama arkipäivä tilauksestasi, ellei tuotteen kohdalla mainita erikseen, että kyseessä on tilaustuote.

Nestemäisen kangastapetin työstäminen on vaivatonta: pussillisen sisältö sekoitetaan veteen ja massa liipataan työstettävään pintaan. Lopputulos on siis saumaton. Pussillisella Oriental Coatia tapetoit 2,5 - 3 neliömetriä. Kuidun vahvuus, pinnoitettava kohde ja oma käsialasi ratkaisevat menekit, mutta laskennallisesti kannattaa käyttää sääntöä riittoisuus 2,5 neliömetriä. Sinulla on oikeus palauttaa ehjät, avaamattomat myyntikuntoiset tuotteet 14 vuorokauden sisällä tavaran toimituksesta - eli tilaa ennemmin hiukan yli arvioimasi tarpeen.

Nestemäisen kangastapetin käyttöohjeet löydät täältä.Hiekkatapetti


Valosta nauttiva hiekkatapetti on helposti työstettävä ja silti erittäin näyttävä pinnoite, jolla luot kotiisi tai julkisiin tiloihin säihkettä ja eleganssia. Voit lisätä hiekkatapettiin lisää makusi mukaan lisää loistetta Iroko hopeahileellä.

Hiekkatapetti sisältää nimensä mukaisesti hiekkaa ja onkin erittäin kestävä, haalistumaton ja hengittävä. Se on myös paloturvallinen ja siinä on miellyttävä, luonnollisen tuntuinen karhea pinta. Hiekkatapetti on saumatonta, sillä se liipataan samaan tapaan kuin nestemäinen kangastapettikin. Hiekkatapetin tekstuuri on tasaista, joten sen työstäminen on hyvin vaivatonta.

Nestemäisen kangastapetin käyttöohjeet löydät täältä.


Tyytyväinen asiakas kertoo: "Halusin olohuoneeseeni vähän ”blingblingiä”, ja valitsin sinne vaalean nestemäisen kangastapetin. Tapetti säihkyy kuin tähtitaivas - varsinkin illalla kun vain telkkari on päällä."

Jos haluat lisää tietoa Oriental Coat -tapeteista, myyntimme on täällä Sinua varten: myynti@sbl.fi tai 040 755 9005.


Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 26 kpl
kana_tuotekuva.jpg&width=280&height=500

Nestemäinen kangastapetti Kana No.758

SUORAAN MAAHANTUOJALTA! Nestemäinen kangstapetti: Oriental Coat, Kana No.758
Tyylikäs ja hillitty! Hopealastuja valkoisella pohjalla. Valon tai auringon osuessa pintaan pääsee upeasti oikeuksiinsa. SUOSITELTAVAT TUOTTEET Työstettävä pohja kannattaa pohjamaalata, tai käsitellä primerilla kuten Grunt..
Hinta: 80.00 €
kanmuri_tuotekuva.jpg&width=280&height=500

Nestemäinen kangastapetti Kanmuri No.3

SUORAAN MAAHANTUOJALTA! Nestemäinen kangastapetti: Oriental Coat, Kanmuri No.3
Valkoisella pohjalla mustia, kultaisia ja hopeisia hileitä. Rouheinen, kivimäinen pinta. Syttyy valon osuessa loistamaan upeasti, aivan ihastuttava tapetti. SUOSITELTAVAT TUOTTEET Työstettävä pohja kannattaa pohjamaalata..
Hinta: 80.00 €
Kanmuri46.jpeg&width=280&height=500

Nestemäinen kangastapetti Kanmuri No. 46

SUORAAN MAAHANTUOJALTA! Nestemäinen kangastapetti: Oriental Coat, Kanmuri No. 46
Puhtaan valkoinen tapetti, jossa mukana paksua kuitua sekä ohuita lastuja. Lopputulos antaa upean rustiikkisen laastiseinän vaikutelman. 
Huomaathan, että ohuet valkoiset luonnonkuitupinnoitteet vaativat pohjamaalauksen..
Hinta: 80.00 €
karin_1.jpg&width=280&height=500

Nestemäinen kangastapetti Karin No.1

SUORAAN MAAHANTUOJALTA! Nestemäinen kangastapetti: Oriental Coat, Karin No.1
Harmahtavalla pohjalla mustaa ja hopeahiekkaa. Rouheinen, kivimäinen pinta, joka hehkuu upeasti valossa. 
SUOSITELTAVAT TUOTTEET Työstettävä pohja kannattaa pohjamaalata, tai käsitellä primerilla kuten Grunt tapettiprimerilla..
Hinta: 80.00 €
siltex_81.jpg&width=280&height=500

Nestemäinen kangastapetti Siltex 80-sarja

Nestemäinen kangastapetti: Oriental Coat, Siltex 80 sarja
Erittäin tyylikäs ja näyttävä harmaa sarja, joka sopii upeasti suomalaiseen tyyliin ja sisustukseen. Ei kimalteita. Pehmeä, silkkimäinen pinta.  Tämän tuotteen riittoisuus on noin 3 m2 / pussi.  Huom. Tapettipussin mukana toimitetaan väriaine..
Hinta: 80.00 €
Vaihtoehdot
siltex_161.jpg&width=280&height=500

Nestemäinen kangastapetti Siltex 160-sarja

Nestemäinen kangastapetti: Oriental Coat, Siltex 160-sarja Tuotteen pinta on eläväinen ja siinä on selviä kuituja, jotka antavat pehmoisen vaikutelman. Pinta on silkinomainen.  Vaalea, ruskeaan taittava roosa. Ei kimalteita.  Tämän tuotteen riittoisuus on noin 3 m2 / pussi. 
Huom. Tapettipussin..
Hinta: 80.00 €
Vaihtoehdot
siltex_46.jpg&width=280&height=500

Nestemäinen kangastapetti Siltex No.46 VALKOINEN

SUORAAN MAAHANTUOJALTA! Nestemäinen kangastapetti: Oriental Coat, Siltex No.46 Oriental Coatin klassikko, Siltex. Ei kimalteita. Luonnonvalkoinen. Pehmeä, silkkimäinen pinta.
Tämän tuotteen riittoisuus on noin 3 m2 / pussi. SUOSITELTAVAT TUOTTEET Työstettävä pohja kannattaa pohjamaalata..
Hinta: 80.00 €
siltex_varikoodit.jpg&width=280&height=500

Nestemäinen kangastapetti Siltex - lisäsävyt

Maahantuojalta: Oriental Coat Siltex  Oriental Coatin klassikko: Siltex, jossa värisävyjä on lukemattomia. Tuotteen pinta on eläväinen ja siinä on selviä kuituja, jotka antavat pehmoisen vaikutelman. Pinta on silkinomainen.  Tämän tuotteen riittoisuus on noin 3 m2 / pussi.  Tuotteet ovat 3:n saman..
Hinta: 80.00 €
Vaihtoehdot
waltex.jpg&width=280&height=500

Nestemäinen kangastapetti Wall Tex No.94

SUORAAN MAAHANTUOJALTA!
Nestemäinen kangastapetti: Oriental Coat, Wall Tex No.94
Oriental Coatin upea klassikko, Wall Tex No.94 Tähtitaivas tai linnunrata. Musta pohja, jossa hopea lankoja ja hopea hilettä - todella vahva, tumma tapetti, johon hopeiset kuidut kuitenkin luovat uskomattoman kauniin valon..
Hinta: 80.00 €
you_7_uusi_tuotekuva.jpg&width=280&height=500

Nestemäinen kangastapetti You No.7

SUORAAN MAAHANTUOJALTA! Nestemäinen kangastapetti: Oriental Coat, You No.7
Kaunis sekoitus valkoista, kultaa ja hopeaa, erittäin aurinkoinen ja valoisa kuosi. Keskipaksu kuitu. Valkoinen pohja, jossa isoja kulta- ja hopealastuja.  Suosio yllätti, varastomme tyhjeni - tämän tuotteen toimitusaika tällä..
Hinta: 80.00 €
lumi_1.jpg&width=280&height=500

Nestemäinen kangastapetti Lumi

SUORAAN MAAHANTUOJALTA! Nestemäinen kangastapetti: Oriental Coat, Lumi 1 Tämä upea tapetti on kehitetty yhteistyössä Suomen Betonileimasimen ja valmistavan tehtaan Fujiwara Chemicalin kanssa - eli juuri suomalaiseen makuun! Pinta kuin kaunis, puhdas puuterilumi. Valkoinen pohja, jossa eri paksuisia..
Hinta: 80.00 €
kyoto20_malli.jpg&width=280&height=500

Hiekkatapetti Kyoto 20

Suoraan maahantuojalta: HIEKKATAPETTI Kyoto 20 Tyylikäs ja neutraali kylmä sävy, vaaleanharmaa tapetti, joka sopii täydellisesti myös skandinaaviseen sisustukseen.  Riittoisuus 3 - 3,3 m2  SUOSITELTAVAT TUOTTEET Työstettävä pohja kannattaa pohjamaalata, tai käsitellä primerilla kuten Grunt tapettiprimerilla..
Hinta: 80.00 €
kyoto26_malli.jpg&width=280&height=500

Hiekkatapetti Kyoto 26

Suoraan maahantuojalta: HIEKKATAPETTI Kyoto 26 Tyylikäs ja neutraali kylmä aävy, hiekanruskea tapetti. Riittoisuus 3 - 3,3 m2  SUOSITELTAVAT TUOTTEET Työstettävä pohja kannattaa pohjamaalata, tai käsitellä primerilla kuten Grunt tapettiprimerilla Jos haluat lisätä tapettiin lisäloistetta ja kimalletta..
Hinta: 80.00 €
miyako10_malli.jpg&width=280&height=500

Hiekkatapetti Miyako 10

Suoraan maahantuojalta: HIEKKATAPETTI Miyako 10 Raikas ja ylellinen, puhtaanvalkoinen hiekkatapetti. Kalkkikivimäinen vaikutelma.  Riittoisuus 3 - 3,3 m2  SUOSITELTAVAT TUOTTEET Työstettävä pohja kannattaa pohjamaalata, tai käsitellä primerilla kuten Grunt tapettiprimerilla Lisää tapettiisi lisäloistetta..
Hinta: 80.00 €
Miyako20.jpg&width=280&height=500

Hiekkatapetti Miyako 20

Suoraan maahantuojalta: HIEKKATAPETTI Miyako 20 Dramaattinen ja vaikuttava, musta hiekkatapetti. Pinnassa aavistus kiiltoa, ei kimalteita. Täydellinen vaikuttavaan sisustukseen! Riittoisuus 3 - 3,3 m2  SUOSITELTAVAT TUOTTEET Työstettävä pohja kannattaa pohjamaalata, tai käsitellä primerilla kuten Grunt..
Hinta: 80.00 €
miyako30_malli.jpg&width=280&height=500

Hiekkatapetti Miyako 30

Suoraan maahantuojalta: HIEKKATAPETTI Miyako 30 Dramaattinen ja vaikuttava, syvä tiilenpunainen hiekkatapetti. Pinnassa aavistus kiiltoa, ei kimalteita. Täydellinen vaikuttavaan sisustukseen! Riittoisuus 3 - 3,3 m2  SUOSITELTAVAT TUOTTEET Työstettävä pohja kannattaa pohjamaalata, tai käsitellä primerilla..
Hinta: 80.00 €
miyako75_malli.jpg&width=280&height=500

Hiekkatapetti Miyako 75

Suoraan maahantuojalta: HIEKKATAPETTI Miyako 75 Raikas ja neutraali, luonnonvaalea hiekkatapetti. Aavistuksen kiiltävä pinta.  Riittoisuus 3 - 3,3 m2  SUOSITELTAVAT TUOTTEET Työstettävä pohja kannattaa pohjamaalata, tai käsitellä primerilla kuten Grunt tapettiprimerilla Lisää tapettiisi lisäloistetta..
Hinta: 80.00 €
miyako82_malli.jpg&width=280&height=500

Hiekkatapetti Miyako 82

Suoraan maahantuojalta: HIEKKATAPETTI Miyako 82 Upea, raikas ja neutraali hopeanharmaa hiekkatapetti. Täydellinen skandinaaviseen sisustukseen! Pinnassa aavistus kiiltoa, ei kimalteita. Täydellinen vaikuttavaan sisustukseen! Riittoisuus 3 - 3,3 m2  SUOSITELTAVAT TUOTTEET Työstettävä pohja kannattaa..
Hinta: 80.00 €
kinjuraku63_malli.jpg&width=280&height=500

Hiekkatapetti Kinjuraku 63

Suoraan maahantuojalta: HIEKKATAPETTI Kinjuraku 63 Raikas ja rauhoittava hiekkatapetti, vihreä kuin jäinen havumetsä. Aavistus kimalletta.  Riittoisuus 3 - 3,3 m2  SUOSITELTAVAT TUOTTEET Työstettävä pohja kannattaa pohjamaalata, tai käsitellä primerilla kuten Grunt tapettiprimerilla Lisää tapettiisi..
Hinta: 80.00 €
kinjuraku65_malli.jpg&width=280&height=500

Hiekkatapetti Kinjuraku 65

Suoraan maahantuojalta: HIEKKATAPETTI Kinjuraku 65 Kaunis ja ylellinen, suklaan värinen hiekkatapetti. Aavistus kimalletta.  Riittoisuus 3 - 3,3 m2  SUOSITELTAVAT TUOTTEET Työstettävä pohja kannattaa pohjamaalata, tai käsitellä primerilla kuten Grunt tapettiprimerilla Lisää tapettiisi lisäloistetta..
Hinta: 80.00 €
12