Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tuotteet

Mikrosementti: Pavicem Micromortero

Mikrosementti: Pavicem Micromortero

Uniikki ilme kotisi pinnoille mikrosementillä! Mikrosementtiä voi kutsua kodinsisustuksen ihmeaineeksi, jolla voit päällystää melkein mitä vain aina kattolampusta kylpyhuoneen lattiaan. Värisävyjä löytyy taatusti jokaisen makuun ja tyyliin. Pavicem Mikrosementin pinta on sileä, mutta elävä ja siinä näkyy..
Nestemäinen kangastapetti

Nestemäinen kangastapetti

Puuvillainen seinäpinnoite nestemäinen kangastapetti on yksi miellyttävimmistä maahantuomistamme erikoispinnoitteista: luonnonkuituisen seinäpinnoitteen viehättävyys ja eleganssi luovat uniikin tunnelman sisustukseen. Luontoystävällinen tuote tehdään ainoastaan luonnon ainesosista mm. puuvillasta, silkistä..
Efektipinnoitteet

Efektipinnoitteet

Efektipinnotteillamme luot helposti modernia industrialhenkeä pinnoittamalla esimerkiksi vaikuttavaa aitoa marmoria sisältävää koristelaasti seinää tai lisäät sisustuksesi hohtoa stuccomaalilla tai luot varsinaisen katseenvangitsijan säteilevällä metallimaalilla. Useimpiin efektipinnoitteisiimme voidaan..
Oriental Coat Hiekkatapetti

Oriental Coat Hiekkatapetti

Hiekkatapetti
Valosta nauttiva hiekkatapetti on helposti työstettävä ja silti erittäin näyttävä pinnoite, jolla luot kotiisi tai julkisiin tiloihin säihkettä ja eleganssia. Voit lisätä hiekkatapettiin lisää makusi mukaan lisää loistetta Iroko hopeahileellä. Hiekkatapetti sisältää nimensä mukaisesti..
OneShot kalkkilaastimaali

OneShot kalkkilaastimaali

OneShot on japanilaisen Fujiwara Chemicalsin kehittämä vesiohenteinen kalkkilaastimaali, jossa on ilman epäpuhtauksia ja hajuja neutraloiva ominaisuus.
Kivipintainen sisustuslevy: LayStone

Kivipintainen sisustuslevy: LayStone

Miltä kuulostaisi näyttävä kivipinta kodin tai liikehuoneiston eri osiin tai kalusteisiin? Yksi Suomen Betonileimasin Oy:n maahantuomista erikoispinnoitteista on kivipintainen LayStone-sisustuslevy, joka on 100% luonnonkiveä. Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää LayStone-sisustuslevyn käyttömahdollisuuksista..
Työvälineet

Työvälineet

Työkalut erikoispinnoitteidemme asentamiseen tai muuhun käyttön!
Lisätuotteet

Lisätuotteet

ALENNUSKORI

ALENNUSKORI

Tuotteita yhteensä 1 kpl
1-11.jpg&width=280&height=500

TYP1 #11

Nestemäinen kangastapetti PolDecor, TYP1 #11
Luonnonsävyjen ystävälle! Keskipaksu kuitu ja pehmeä pinta. Luonnonvaalea vaikutelma, vaalealla pohjalla beigeä paksumpaa kuitua, tehosteena ruskeita lankoja ja ohuita kultalangan pätkiä sekä kultarouhetta lisäämässä valoa pintaan. Harmoninen kokonaisuus..
Hinta: 65.00 €