Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tuotteet

Mikrosementti: Pavicem Micromortero

Mikrosementti: Pavicem Micromortero

Uniikki ilme kotisi pinnoille mikrosementillä! Mikrosementtiä voi kutsua kodinsisutuksen ihmeaineeksi, jolla voit päällystää melkein mitä vain aina kattolampusta kylpyhuoneen lattiaan. Värisävyjä löytyy taatusti jokaisen makuun ja tyyliin. Pavicem Mikrosementin pinta on sileä, mutta elävä ja siinä näkyy..
Oriental Coat -tapetit

Oriental Coat -tapetit

Oriental Coat -tapetit ovat japanilaisen Fujiwara Chemical Co. Ltd tehtaan valmistamia laadukkaita erikoistapetteja. Tehdas on japanilaisittain tyypillisesti erittäin tarkka laadustaan ja esimerkiksi jokainen erä valmistetaan vasta tilauksesta.
Nestemäinen kangastapetti
Nestemäisellä kangastapetilla..
Puuvillainen seinäpinnoite: PolDecor

Puuvillainen seinäpinnoite: PolDecor

Puuvillainen seinäpinnoite PolDecor on yksi miellyttävimmistä maahantuomistamme erikoispinnoitteista: luonnonkuituisen seinäpinnoitteen viehättävyys ja eleganssi luovat uniikin tunnelman sisustukseen. Luontoystävällinen tuote tehdään ainoastaan luonnon ainesosista mm. puuvillasta, silkistä ja mineraaleista..
Cameleo efektipinnoitteet

Cameleo efektipinnoitteet

Cameleon efektipinnotteilla luot helposti modernia industrialhenkeä pinnoittamalla vaikuttavaa aitoa graniittia sisältävää kiviseinää, lisäät sisustuksesi hohtoa stuccomaalilla tai luot varsinaisen katseenvangitsijan säteilevällä marmorimaalilla. Useimpiin Cameleon erikoispinnoitteisiin voidaan lisätä..
Kivipintainen sisustuslevy: LayStone

Kivipintainen sisustuslevy: LayStone

Miltä kuulostaisi näyttävä kivipinta kodin tai liikehuoneiston eri osiin tai kalusteisiin? Yksi Suomen Betonileimasin Oy:n maahantuomista erikoispinnoitteista on kivipintainen LayStone-sisustuslevy, joka on 100% luonnonkiveä. Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää LayStone-sisustuslevyn käyttömahdollisuuksista..
Designlaatat

Designlaatat

Tiesithän, että meiltä saa nyt muiden laadukkaiden pinnotteiden lisäksi Rocan ja Newkerin laattoja? Kuten muidenkin pinnoitteidemme tuottajat, myös nämä laattavalmistajat edustavat alansa ehdotonta kärkeä ja valikoimiin kuuluu lukuisia hienostuneita vaihtoehtoja. Verkkokaupassamme on esillä vain varastotuotteet..
Lisävarusteet

Lisävarusteet

Työkalut nestemäisen kangastapetin ja Micromortero -mikrosementin asentamiseen!